Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Új! 3. generációs WiFi fűtőpanelek egyszerű csatlakoztatással és alkalmazás-vezérléssel.

A háztartások villamosenergia-fogyasztásának több mint 60%-át a fűtés teszi ki. Az intelligens fűtőberendezésekkel akár 32%-kal is csökkenthető a fűtési áramfogyasztás! A Mill WiFi fűtőberendezésekkel okostelefonján keresztül teljes mértékben ellenőrizheti a fűtési hőmérsékletet és az áramfogyasztást. A Mill-alkalmazáson keresztül programozhatja a hőmérsékletet, hogy automatikusan alkalmazkodjon a napi rutinhoz, és annyi fűtőberendezést ésháztartást vezérelhet, amennyit csak akar. Akár útközben, akár otthonában tartózkodik, teljes mértékben ellenőrizheti háza hőmérsékletét és áramfogyasztását.

„Ennél egyszerűbb nem is lehetne: mindig a megfelelő hőmérsékletet elérni, és ezzel egyidejűleg csökkenteni az energiafogyasztást.” 

Bashir Naimy – IOT Manager, Mill

A Mill WiFi fűtőpanelekkel még egyszerűbbé válik a mindennapi kényelem és az energiatakarékosság elérése. Új szoftverrel és hardverrel felszerelve, amelyek jobban segítik az eszközcsatlakozást, a biztonságot és más hasznos műszaki funkciókat, mint például az OTA és a Local Res API. Ezek a frissítések lehetővé teszik, hogy a következő funkciókat kínáljuk:

PID szabályozás

Az első és egyetlen PID-szabályozási technológiával ellátott fűtőpanel. A Mill WiFi 3. generációs fűtőpanelek teljesen új és forradalmi technológiával rendelkeznek, amely még egyszerűbbé teszi az optimális mindennapi komfort elérését. A PID (Proporcionális – Integrált – Derivált) vezérlésű fűtési technológia stabilabb fűtést és megbízhatóbb szobahőmérsékletet biztosít. A kívánt hőmérséklet elérésekor a panelfűtőink a kikapcsolás helyett csökkentik a teljesítményszintjüket.

Előrejelző fűtés

A fűtőberendezéseink tudják, hogy mikor kell elkezdeni a fűtést a kívánt szobahőmérséklet elérése érdekében. Ezt a funkciót „prediktív fűtésnek” nevezzük, mivel a Mill fűtőberendezések folyamatosan szabályozzák és az Ön igényeihez igazítják a fűtési hőmérsékletet.

Ha például azt szeretné, hogy a lakás hőmérséklete 23 fok legyen, amikor délután 4 órakor hazaér a munkából, akkor ezt adja meg a Mill-alkalmazásban, a fűtőberendezés pedig megoldja a többit. A fűtőberendezéseink megtanulják, hogy a helyiség hőmérséklete milyen gyorsan/lassan emelkedik/csökken az idő múlásával, ez a funkció segít elkerülni a felesleges energiafogyasztást. A felhasználói beállítások az ingadozó áramáraknak megfelelően is optimalizálhatók, mivel az alkalmazás más programokkal is integrálható. A 3. generációs modelljeinket továbbfejlesztett WiFi-kapcsolattal is terveztük. A hardver- és szoftverfrissítés lehetővé teszi a még egyszerűbb automatikus Bluetooth és WiFi kapcsolatot függetlenül attól, hogy a router a 2,4 GHz-es vagy az 5 GHz-es frekvenciát részesíti előnyben.

Skandináv dizájn

A Mill fűtőpanelek két elegánsan minimalista kivitelben kaphatók: acél és üveg. Lágy, lekerekített éleivel és finoman ívelt előlapjával a Mill Invisible fűtőpanelek olyan zökkenőmentesen illeszkednek a falhoz, hogy láthatatlannak tűnnek. A Mill Glass fűtőpanelek exkluzív, modern üvegfrontja elegánsan kiegészít minden modern otthont.

A Mill Generation 3 WiFi fűtőberendezések további jellemzői:

  • Csendes működés – A szilikonvezérlésnek köszönhetően nem hallatszik kattogó hang, amikor a hőmérséklet emelkedik vagy csökken.
  • Gyermekbiztonsági zár – az alkalmazásban vagy közvetlenül a fűtőberendezésen aktiválható.
  • Kereskedelmi zár bérbeadók számára – aktiválható az alkalmazásban vagy közvetlenül a fűtőberendezésen.
  • Nyitott ablak funkció – Automatikusan kikapcsolja a fűtőberendezést, ha ablakot nyitnak, aktiválható az alkalmazásban vagy közvetlenül a fűtőberendezésen.
  • Érintőképernyős vezérlőpanel kijelző.
  • Helyi Res API – lehetővé teszi, hogy fűtőberendezéseit saját intelligens otthoni megoldásával vezérelje.
  • Lehetőség a Mill Sense levegőminőség-érzékelő engedélyezésére a fűtőtest hőmérséklet-érzékelőjének felülírására a pontosabb hőmérséklet-szabályozás érdekében.
  • OTA (Over the Air) frissítések, amelyek lehetővé teszik a szoftver új, izgalmas funkciókkal való bővítését.

Források
*Proceedings of the 8th International Conference on Embedded Networked Sensor Systems, SenSys 2010, Zürich, Svájc, 2010. november 3-5., Zürich, Svájc
**Sintef Energiforskning AS

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com