Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Fenntarthatóság

Norvégia a természet. Norvégia az időjárás. Norvégia magas hegyek és mély völgyek, olyan hideg tél, amilyen sötét, és olyan meleg nyár, amilyen világos. A természetre támaszkodunk.

Mindannyian a természetre támaszkodunk, de az, ahogyan a természeti erőforrásokat használjuk, sajnos óriási következményekkel jár mind a bolygóra, mind az azt lakó emberekre nézve.

Iparágunk piacvezetőjeként – és nemzetközileg terjeszkedő vállalatként – tisztában vagyunk fenntarthatósági társadalmi felelősségünk fontosságával. Célunk, hogy iparágunkon belül a fenntarthatóság egyik vezéralakja legyünk, ami azt jelenti, hogy a jelenlegi fogyasztási igényeket úgy kívánjuk kielégíteni, hogy a jövő nemzedékek igényeinek lehetőségét ne csorbítsuk. És már most jó úton haladunk!

Számunkra a Millnél a nagyobb társadalmi felelősségvállalás többek között azt jelenti, hogy stílusos formatervezésünket a fejlett technológiával és innovációval ötvözzük.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan intelligens, vonzó termékeket hozzunk létre, amelyek lehetővé teszik a fogyasztók számára, hogy részt vegyenek abban, hogyan költsenek a fűtésre. Így mindannyian aktívan hozzájárulhatunk energiafogyasztásunk csökkentéséhez. Az intelligens technológiába való befektetésünkkel már kifejlesztettünk olyan megoldásokat, amelyek megkönnyítik a fogyasztók számára az energiatakarékosságot. A Millheat alkalmazással heti, személyre szabott ütemtervet hozhat létre, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre takarítson meg energiát és élvezze a kényelmes hőmérsékletet otthonában. Ez olyan intelligens technológia és innováció, amely az Ön pénztárcájának és a környezetnek egyaránt előnyös.

A fenntartható fejlődés a jelenlegi fogyasztási igények kielégítéséről szól, anélkül, hogy veszélyeztetné a következő generációk igényeinek kielégítési lehetőségét. Annak megértéséhez, hogy mi a Millben hogyan vállalhatjuk a legnagyobb társadalmi felelősséget, végigvettük az ENSZ 17 fenntartható fejlődési célját. Alaposan átnéztük őket, hogy megértsük, kiválasszuk és megvalósítsuk azokat a célokat, amelyek a Mill számára a legfontosabbak, és amelyek a legnagyobb hatással bírnak.

Mill fenntarthatósági céljai:

Az ENSZ 8. fenntartható fejlődési célja: Tisztességes munka és gazdasági növekedés.

Ez a cél magában foglalja a tartós, inkluzív és fenntartható gazdasági növekedés, a teljes foglalkoztatottság és a mindenki számára elérhető tisztességes munka előmozdítását. Hiszünk abban, hogy senki sem tehet meg mindent, de mindenki tehet valamit.

Az ENSZ 12. fenntartható fejlődési célja: Felelős fogyasztás és termelés.

Ez a cél magában foglalja a fenntartható fogyasztási és termelési minták biztosítását. Alig várjuk, hogy folytathassuk utunkat egy fenntarthatóbb bolygó felé.

Az ENSZ 13. fenntartható fejlődési célja: Éghajlati fellépés.

Ez a cél azonnali intézkedéseket tesz szükségessé az éghajlatváltozás és annak következményei elleni küzdelem érdekében. Szilárdan hiszünk abban, hogy a jövő fényes!

A felhasználóbarát Mill alkalmazásunk mellett, amellyel az intelligens fűtőberendezéseinkkel nyomon követhető és szabályozható az energiafogyasztás, létrehoztunk egy intelligens konnektort is. A 2016-ban bevezetett Mill WiFi konnektorunk a régi fűtőberendezéseket frissíti az intelligens technológiára, és ráadásul meghosszabbítja a fűtőberendezés élettartamát – más szóval nem kell új fűtőberendezést vásárolnia ahhoz, hogy intelligens fűtőberendezése legyen.

A Mill célja, hogy a körforgásos gazdaság elvei alapján átalakítsa termékeink fejlesztésének, gyártásának és újrahasznosításának módját, és folyamatos kezdeményezést indított a műanyag és a csomagolás csökkentésére. Célunk például, hogy minden hungarocellt és nem újrahasznosított műanyagot eltávolítsunk, minden csomagolásban újrahasznosított kartont és FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartont használjunk, és növeljük az újrahasznosított anyagok használatát minden termékünkben.

Senki sem tehet meg mindent, de mindenki tehet valamit. Alig várjuk, hogy folytathassuk utunkat egy fenntarthatóbb bolygó felé, és szilárdan hiszünk abban, hogy a jövő fényes.

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com