Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Gyors útmutató a megfelelő fűtőtest kiválasztásához

Fűtőpanelek

A Mill fűtőpanelek kényelmes alaphőmérsékletet biztosítanak otthonában. Válasszon a 8 különböző teljesítmény közül, hogy az egyes helyiségek hőmérsékletét beállíthassa. Általában 70-100 wattot ajánlunk négyzetméterenként. Afűtőpaneltt biztonságosan bekapcsolva hagyhatja felügyelet nélkül, éjszaka vagy távollétében, a biztonságos és hatékony x-alumínium fűtőelemnek és a viszonylag alacsony felületi hőmérsékletnek köszönhetően. Így Ön meleg és kényelmes otthonába térhet vissza. Válasszon a nappali/éjszakai program vagy a beépített WiFi alkalmazással történő vezérlés közül, hogy a hőmérsékletet a napi rutinjához igazítsa. A felhasználóbarát Mill alkalmazás segít megtakarítani az áramot, amikor távol van otthonról vagy az ágyban alszik.

Konvektorok

A Mill Instant egy olyan nagy hatékonyságú konvektorokból álló termékcsalád, amelyek bekapcsolás után azonnal hőt biztosítanak. A konvekciós fűtőtest tökéletes választás, ha olyan fűtőtestet szeretne, amely gyorsan felmelegíti a helyiséget. A hagyományos ventilátoros fűtőtesteknél csendesebb alternatívát jelent, így zavaró zaj nélkül élvezheti a gyorsan felmelegített helyiséget. Ezeket a hordozható modelleket könnyű mozgatni könnyű súlyuknak, a kétoldali fogantyúknak és a karcsú testüknek köszönhetően.

A Mill Instant fűtőberendezéseket nem szabad felügyelet nélkül bekapcsolva hagyni, mivel rendkívül hatékony huzalos fűtőelemük van. Tökéletes kiegészítő hőforrást jelentenek a hűvös napokon. Kétféle stílus közül választhat: elegáns acél vagy divatos üveg előlappal. A fűtőtest mechanikus termosztáttal rendelkezik a könnyű kezelhetőség érdekében, vagy elektronikus termosztáttal LED kijelzővel.

A konvektor sorozat WiFi modellje ugyanazzal a fűtőelemmel rendelkezik, mint a Mill fűtőpanelek, ami azt jelenti, hogy a WiFi konvektort felügyelet nélkül is nyugodtan bekapcsolva hagyhatja.

Ventilátoros fűtőtestek

Ne hagyja, hogy a Mill Compact ventilátoros fűtőtest kis mérete megtévessze. Ez egy nagy teljesítményű fűtőberendezés, amely gyorsan felmelegíti a nagyobb helyiségeket. A kíméletes PTC fűtőelemnek alacsonyabb a felületi hőmérséklete, mint a normál fűtőszállal ellátott ventilátoros fűtőtesteknek. Ez azt jelenti, hogy a fűtőtest kevesebb port éget el, és nem szárítja a levegőt, mint a hagyományos ventilátoros fűtőtestek. A kis méret és a „hűvös” felület megkönnyíti a fűtőtest mozgatását bárhová, ahol extra melegre van szüksége. A kompakt kialakítás a nyári hónapokban is könnyű tárolást tesz lehetővé.

A Mill Compact fűtőventilátor olyan kiegészítő fűtőforrás, amelyet nem szabad felügyelet nélkül bekapcsolva hagyni, mivel rendkívül hatékony fűtőelemmel rendelkezik.

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com