Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Csökkentse az energiafogyasztást Mill WiFi segítségével

Tudta, hogy a fűtés a háztartások energiafogyasztásának több mint 60%-át teszi ki?*

A Mill WiFi-beépített fűtőtestekkel könnyedén beállíthatja a hőmérsékletet a napi rutinjához igazodva. Kerülje el az árampazarlást, amíg távol van otthonról vagy alszik az ágyban. Ez az intelligens fűtési megoldás az áramfogyasztás csökkentésével a környezetnek, az áramszámla mérséklésével pedig Önnek kedvez.

Mi a Millnél hiszünk abban, hogy az okos döntések meghozatalakor nem kell kompromisszumot kötnie a kényelemről. Állítson be egy heti programot a Mill-alkalmazásban, ahol a hőmérséklet automatikusan az Ön egyéni beállításaihoz igazodik. A módok között szerepel a Comfort, Sleep, Away és Off. Ha valamelyik nap korábban szeretne hazamenni, egyszerűen felülbírálhatja a beállított programot, hogy a meleg otthon kényelmébe térhessen vissza.

„A Mill WiFi fűtőberendezésekkel csökkentheti az energiafogyasztást, miközben tökéletesen fűtött és kényelmes otthonát élvezheti. „

Aktiválja a nyaralási üzemmódot, hogy csökkentse az energiaszámlát, amíg távol van. Az alkalmazás automatikusan megemeli a hőmérsékletet, mielőtt hazatérne. Az összes helyszínt ugyanazzal a felhasználói bejelentkezéssel vezérelheti. Állítsa be a hőmérsékletet, mielőtt elindul a nyaralójába, és élvezze a meleg és meghitt estét. Az új energiafogyasztási statisztikák segítségével nyomon követheti fűtési szokásait az idő múlásával, így teljes mértékben ellenőrizheti energiafelhasználását. Válasszon az elegáns Mill Invisible panel fűtőtestek vagy az üveg panel fűtőtestek közül. Vagy válasszon rugalmasabb megoldást a hordozható Mill Gentle Air olajjal töltött radiátorokkal vagy a Mill WiFi konvektor modellekkel.

Ha nem szeretné lecserélni jelenlegi fűtőtestét, akkor a Mill WiFi Socketen keresztül továbbra is használhatja a Mill-alkalmazást annak vezérlésére. Ez az intelligens aljzat a régi, „buta” fűtőtesteket teszi intelligenssé. Abban különbözik a többi WiFi aljzattól, hogy beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a Mill-alkalmazással szabályozhatja a hőmérsékletet, és nem egyszerűen be- és kikapcsolhatja a fűtőtestet, mint más intelligens aljzatok esetében. A Mill WiFi aljzat minden típusú fűtőtesthez használható, nem csak a Mill fűtőtestekhez. Ez az intelligens eszköz rendkívül fenntartható választás, mivel segít csökkenteni az áramfogyasztást, és egyúttal meghosszabbítja a fűtőtest élettartamát.

A rendkívül intuitív és felhasználóbarát Mill-alkalmazás a legnépszerűbb és leggyakrabban használt intelligens fűtőalkalmazás, a vásárlói értékelések pontszámai és a Google Play és az App Store nagyszámú értékelése alapján.

Bár vannak más intelligens fűtésmárkák is, mi keményen dolgozunk azon, hogy a legokosabb és legfelhasználóbarátabb megoldásokat kínáljuk. Rengeteg időt és erőforrást fordítunk az alkalmazás folyamatos fejlesztésére, hogy megfeleljen a fogyasztóink igényeinek. Legutóbbi frissítésünk tulajdonképpen annak az értékes visszajelzésnek az eredménye, amelyet elkötelezett felhasználóinktól kaptunk nap mint nap. Reméljük, hogy tetszeni fog!


*Sintef Energiforskning AS

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com