Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Mill Sense – mit tudsz a levegőről, amit belélegzel?

A Mill Sense méri az otthonában lévő levegő minőségét, hogy egészséges beltéri klímát biztosíthasson Önnek és családjának. Ez az intelligens beltéri levegőminőség-érzékelő méri a páratartalmat, a TVOC-t (a mindennapi tárgyakból származó toxinok és vegyi anyagok), a hőmérsékletet és az eCO2-t.

A felhasználóbarát Mill alkalmazással könnyedén ellenőrizheti az otthonában lévő levegő minőségét, bárhol is legyen. A statisztika funkcióval nyomon követheti a beltéri klímát az idő múlásával. A Mill Sense vezeték nélküli működésével, beépített WiFi funkciójával és újratölthető akkumulátorával különbözik más levegőminőség-érzékelőktől.

Emellett díjnyertes, elegáns dizájnnal rendelkezik, amely minden modern otthont kiegészít. Akassza fel a falra a mellékelt mágnestartó segítségével, vagy helyezze sima felületre. A Mill Sense-t 2021-ben a Red Dot és az IF Design rangos nemzetközi dizájndíjak győzteseként hirdették ki.

 

Babaszoba

Azokon a helyiségeken kívül, ahol a legtöbb időt töltjük, mint például a nappali és a konyha, sokan közülünk különösen aggódnak a gyermekek és a csecsemő szobájának hőmérséklete és levegőminősége miatt. Az ideális alvási hőmérséklet 17-19 fok között van, a szobában elhelyezett Mill Sense segítségével pedig mobiltelefonján bármikor nyomon követheti a hőmérsékletet. Így elkerülheti, hogy minden alkalommal be kelljen mennie a babaszobába, amikor ellenőrizni szeretné a hőmérsékletet.

Az újszülött érkezése előtt nem ritka a szoba kifestése. Helyezzen Mill Sense-t a szobába a festék által kibocsátott méreganyagok szintjének mérésére, hogy tudja, mikor kezdheti el biztonságosan használni a szobát.

Háziállatok

Ezek a szeretetre méltó családtagok magukkal hozzák a szennyeződéseket és baktériumokat a külvilágból, ami hatással van a beltéri klímára. Ez a tényező, valamint a szőrhullás miatt fontos, hogy gyakrabban takarítson, biztosítva az egészséges levegő minőségét otthonában.

Kandalló

Télen a fűtés miatt gyakori probléma a száraz beltéri levegő. Bár a kandalló hangulatos, tisztában kell lenni azzal a ténnyel, hogy füsttel szennyezheti a levegőt, valamint túlságosan kiszáríthatja a levegőt.

Páratartalom

A túl magas páratartalom penészesedéshez vezethet, ami káros az egészségre, mivel asztmát és allergiát okozhat. Ezért kulcsfontosságú a jó szellőzés, különösen zuhanyzás, ruhaszárítás és főzés közben.

Díjnyertes design. A Mill Sense az IF és a Red Dot Design Awards 2021 győztese.

Tippek az egészséges beltéri klíma eléréséhez

  • Naponta többször nyissa ki az ablakokat
  • Ne szárítsuk a ruháinkat bent, és zuhanyzás után alaposan szellőztessünk.
  • Minden helyiségben legyen egyenletes a hőmérséklet
  • Használjon egészségügyi címkével ellátott mosószereket
  • Takarítson gyakran, és évente egyszer tartson nagytakarítást.
  • Ne dohányozzon beltérben
  • Javíttassa ki a vízkárokat
  • A szellőzőrendszerek rendszeres karbantartása

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com