Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Öt ok, amiért érdemes intelligens fűtőberendezést választania.

1. Csökkentse az energiafogyasztást

Az intelligens fűtőpanelek lehetővé teszik a hőmérséklet teljes körű vezérlését okostelefonján keresztül. A Mill alkalmazáson keresztül programozhatja a hőmérsékletet, hogy automatikusan alkalmazkodjon a napi rutinhoz, és annyi fűtőberendezést és/vagy helyiséget vezérelhet, amennyit csak akar. Mi több… Azzal, hogy automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, amíg Ön dolgozik, alszik vagy utazik, elég sok pénzt lehet megtakarítani az áramköltségeken. Akár 32%-kal is csökkentheti áramfogyasztását. Ráadásul nem kell aggódnia amiatt sem, hogy kellemetlenül hűvös otthonra tér haza, mivel az intelligens fűtőberendezések az alkalmazásban beállított időben a kívánt hőmérsékletre fűtenek.

2. A fűtés vezérlése bárhonnan és bármikor

Akár útközben, akár otthonában van, a WiFi-csatlakozású Mill Smart fűtőberendezésekkel a Mill alkalmazáson és az okostelefonján keresztül teljes mértékben ellenőrizheti a hőmérsékletet és az áramfogyasztást. Szeretné, hogy a nyaraló készen álljon a hétvégi érkezésére? Nem probléma, az intelligens fűtőberendezésekkel és egy internet-hozzáféréssel rendelkező okostelefonnal egy gyönyörű, előmelegített házba érkezhet. Elfelejtette csökkenteni a hőmérsékletet vagy kikapcsolni a fűtőtesteket, amikor elutazott az ünnepekre? Semmi gond, ezt a Mill alkalmazásban meg tudja oldani. Az alkalmazásunk még egy előre beállított nyaralási üzemmóddal is rendelkezik, amely segíti Önt, hogy milyen fűtési szinteket lenne jó megtartani, amíg távol van.

3. Gyermekbiztos

Minden Mill fűtőberendezés különböző mértékben gyermekbiztos, az intelligens fűtőberendezéseink a „gyermekbiztonsági” alkalmazás aktiválásával a legbiztonságosabbak. Ha aktiválva van, a gyerekek nem tudják megváltoztatni a fűtőtest hőmérsékletét, és nem tudják be- vagy kikapcsolni a fűtőtestet. Panel fűtőberendezéseink különösen alkalmasak gyermekszobákba is, mivel kifejezetten alacsony felületi hőmérséklet fenntartására tervezték őket. Minden Mill fűtőtest, beleértve a hordozható fűtőtesteket is, túlmelegedés elleni védelemmel és borulásvédelemmel vannak ellátva.

4. Integrációk

A Mill alkalmazáson keresztül minden Mill Smart fűtőberendezés hozzáfér egy nyílt API-hoz. A Mill Generation 3 fűtőberendezéseink emellett helyi REST API-val is rendelkeznek, így Ön saját okosotthon-megoldásával vezérelheti fűtőberendezéseit.

5. Stabil fűtés

control your wifi heater with the app

A Mill Smart panel fűtőberendezések az első és egyetlen PID vezérlési technológiával ellátott fűtőpanelek. A kívánt hőmérséklet elérésekor a fűtőberendezéseink csökkentik a teljesítményszintjüket, ahelyett, hogy kikapcsolnának, mint a hagyományos fűtőberendezések. Ez stabilabb fűtést biztosít, kisebb hőmérséklet-ingadozással. A személyre szabott alkalmazás specifikációi alapján pedig a fűtőberendezéseink tudják, hogy mikor kell elkezdeni a fűtést a kívánt szobahőmérséklet eléréséhez. A fűtőberendezés megtanulja, hogy a helyiség hőmérséklete milyen gyorsan/lassan emelkedik/csökken az idő múlásával, ez a funkció segít elkerülni a felesleges áramfogyasztást. Biztosítson stabil, kényelmes hőmérsékletet, pontosan úgy, ahogyan Ön akarja, miközben pénztárcáját és a környezetet is kíméli.

Íme néhány intelligens fűtőberendezésünk:

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com