Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

My Mill Convection Heater turns off before it reaches the desired room temperature. What do I do?A Mill konvektorom kikapcsol, mielőtt elérné a kívánt szobahőmérsékletet. Mit tegyek?My Mill Convection Heater turns off before it reaches the desired room temperature. What do I do?

Ez a válasz csak a Mill Konvektor sorozatra vonatkozik: CO1200WIFI3, SG1200WIFI, SG2000GLASS, SG2000LED, SG2000LED FEKETE

Mivel a fűtőtest hőmérséklet-érzékelője magán a fűtőtesten van elhelyezve, lehetséges, hogy eltérés tapasztalható a fűtőtesten regisztrált hőmérséklet és a tényleges hőmérséklet között.

Lehetőség van a fűtőberendezésen regisztrált hőmérsékletet úgy beállítani, hogy az megfeleljen a helyiség tényleges hőmérsékletének. Minden Mill konvekciós fűtőberendezés (az SG2000MEC, CO2200MECMAX és CO2200LEDMAX kivételével) kalibrációs funkcióval ellátott elektronikus termosztáttal van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a fűtőberendezésen be lehet állítani a regisztrált hőmérsékletet. A fűtőtest kalibrálásához végezze el a következő lépéseket:

Nyomja meg és tartsa lenyomva a három hullámos vonallal ellátott gombot öt másodpercig.

A kijelzőn villogni fog a „C” felirat, jelezve, hogy a fűtőberendezés kalibráláshoz készen áll.

A hőmérséklet tárcsával állítsa be a helyiség aktuális hőmérsékletét

Erősítse meg a módosítást a három hullámos vonallal ellátott gomb egyszeri megnyomásával.

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com