Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

A Mill konvektorom nem fűt, mit tegyek?

Minden Mill konvektor (az SG2000MEC és a CO2200MECMAX kivételével) villámszimbólummal rendelkezik a fűtőberendezés kijelzőjén, amely jelzi, hogy a fűtőberendezés hőt termel-e vagy sem. Ha a villám szimbólum látható, a fűtőberendezésnek hőt kell termelnie.

Ha a fűtőberendezés nem termel hőt, amikor a villám szimbólum világít, akkor valószínűleg probléma van az eszközzel. A hiba elhárításához tegye a következőket:

Állítsa vissza a fűtőberendezést

Állítsa a fűtőberendezést maximális hőmérsékletre (35 Celsius fok).

Kérjük, vegye figyelembe: az SG2000MEC / CO2200MECMAX nem állítható vissza, annak ellenőrzésére, hogy ezek a fűtőberendezések működnek-e, csak a fűtőberendezést lehet MAX értékre állítani.

Néhány percen belül a fűtőberendezésnek melegnek kell lennie. Ezt úgy ellenőrizheti, hogy a kezét a fűtőtest teteje fölé tartja.

Ha a fűtőtest nem melegszik fel, forduljon a bolthoz, ahol a fűtőtestet vásárolta, hogy további segítséget kapjon (kérjük, ne felejtse el magával hozni a blokkot).

Ha a fűtőtest felmelegszik, és úgy tűnik, hogy minden rendben van az eljárás elvégzése után, akkor kalibrálnia kell a fűtőtestet, hogy az a helyiséghez igazodjon, amelyben található.

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com