Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

Hogyan állíthatom be a nappali/éjszakai programot a Mill Acél / Üveg fűtőpanelen?

Ha a Mill Acél / Üveg Panel fűtőberendezésen nappali vagy éjszakai beállítást állít be, a program attól az időponttól kezdve lesz aktív, amikor a fűtőberendezésen a programot beállította. Ez azt jelenti, hogy ha azt szeretné, hogy a fűtőberendezés hőmérséklete például 07:30-kor csökkenjen, akkor a fűtőberendezést 07:30-kor kell beprogramoznia, hogy a megfelelő időpont aktiválódjon.

A fűtőberendezést csak egyszer kell beprogramoznia nappalra és egyszer éjszakára. A nappali/éjszakai beállítási programok a következő napokon aktívak:

Nappali beállítás funkció: Hétfőtől péntekig

*A nappali beállítás funkció csak hétfőtől péntekig aktív, nem tudja eldönteni, hogy mely napokat kívánja programozni. A fűtőberendezéseken a napokat 1 = hétfő, 2 = kedd stb. felirattal jelölték, így a fűtőberendezés programozásakor meg tudja adni, hogy melyik napról van szó, hogy a fűtőberendezés a megfelelő rutint kövesse.

Éjszakai beállítás funkció: Minden éjszaka

Megjegyzés: Ha áramszünet van, vagy kikapcsolja a fűtőberendezést, a fűtőberendezés elfelejti a programot, és meg kell ismételni az aktiválási eljárást.

Tekintse meg a következő nappali és éjszakai beállítás aktiválási eljárásának példáit:

A nappali beállítás funkció reggel 7:30-tól délután 2:30-ig legyen aktív. Kívánt hőmérséklet: 17 Celsius-fok.

Éjszakai beállítás funkció, amely este 10:00 órától reggel 6:00 óráig lesz aktív. Kívánt hőmérséklet: 18 Celsius-fok.

A nappali visszaállítási funkció aktiválására vonatkozó utasítás:

Reggel 7:30-kor menjen a fűtőtesthez, és nyomja meg a SUN szimbólumot a fűtőtest termosztátján.

A kijelzőn „d” jelenik meg. A nyílgombok segítségével adja meg, hogy milyen nap van a fűtőtest programozásakor (1 = hétfő, 2 = kedd stb.). Erősítse meg a funkciógomb (fogaskerék szimbólum) megnyomásával.

A kijelzőn villogni fog a „C” felirat. A nyilakkal válassza ki a 17-es értéket a kívánt hőmérsékletként. Erősítse meg a funkciógomb megnyomásával.

A kijelzőn villogni fog a „H” felirat. A hőmérséklet tárcsával állítsa be az időszakot hét órára (azaz reggel 7:30-tól délután 2:30-ig lesz aktív). Erősítse meg a funkciógomb megnyomásával.

A nappali beállítás funkció hétfőtől péntekig 7:30-tól 14:30-ig lesz aktív. A beállított hőmérséklet 17 Celsius-fok lesz.

Utasítás az éjszakai beállítás funkció aktiválásához:

Este 10 órakor menjen a fűtőtesthez, és nyomja meg a fűtőtest termosztátján a MOON szimbólumot.

A kijelzőn villogni fog a „C” felirat. A nyilak segítségével válassza ki a 18-as értéket a kívánt hőmérsékletként. Erősítse meg a funkciógomb megnyomásával (fogaskerék szimbólum).

A kijelzőn villogni fog a „H” felirat. A nyilakkal állítsa be az időszakot nyolc órára (ami azt jelenti, hogy este 22 órától reggel 6 óráig lesz aktív). Erősítse meg a funkciógomb megnyomásával.

A nappali beállítás funkció minden nap 22 órától reggel 6 óráig lesz aktív. A beállított hőmérséklet 18 Celsius-fok lesz.

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com