Unfortunately, we are currently having issues with our app. We are working to resolve the matter!

A Mill egy norvég vállalat, amely a modern otthonokra szabott fűtő- és beltéri klímaberendezéseket tervez és fejleszt.

Márka történet

“Miért ne lehetnének a fűtőtestek ugyanolyan szemet gyönyörködtetőek, mint minden más, ami az otthonunkban van?” – gondolkodik Philip Bryn-Haugland.

Fenntarthatóság

Norvégia a természet. Norvégia az időjárás. Norvégia magas hegyek és mély völgyek, olyan hideg tél, amilyen sötét, és olyan meleg nyár, amilyen világos. Mi a természetre támaszkodunk.

Kereskedők

Itt megtalálja a Mill termékeket forgalmazó kiskereskedők listáját.

Díjak és elismerések

A Mill Invisible WiFi fűtőpanelek elnyerték a rangos Red Dot 2022-es formatervezési díjat.

A világ minden tájáról származó termékeket részletesen megvizsgálták és értékelték a formatervezési minőség és az innováció mértéke szempontjából. Büszkék és szerények vagyunk, hogy ilyen erős résztvevői körből kerültünk ki győztesen.

A Mill elnyerte a Consumer Award emblémát, amely a termékek legmagasabb minőségéről, valamint a fogyasztók elégedettségéről és bizalmáról tanúskodik.

A Muuuz Nemzetközi Díjakat (MIAW) a Muuuz magazin szervezi a franciaországi d’a magazinnal partnerségben. Minden évben azonosítják és díjazzák az építészet és a belsőépítészet legkiemelkedőbb új termékeit. A Mill egy MIAW díjat kapott az instant fűtőtestek sorozatáért.

“Majdnem olyan okos, mint én.” A Mill Generation 3 WiFi padlófűtő a dinside.no fogyasztói weboldalon dicsérő értékelést és 5-ös kockadobást kapott. A vélemények hangsúlyozták, hogy az elegáns kialakítású fűtőberendezés gyorsan és csendesen működik, valamint azt, hogy mennyire ideális, ha biztonságosan felügyelet nélkül hagyhatjuk.

A Mill Sense Air 2021-ben elnyerte a rangos nemzetközi IF Design Award díjat. A verseny kiélezett volt: 52 országból közel 10 000 pályamű érkezett be a rangos minőségi pecsét elnyerésének reményében. Intelligens funkcióival és minimalista dizájnjával intelligens beltéri levegőminőség-ellenőrzőnk meggyőzte a verseny 98 tagú, a világ minden tájáról érkező független technológiai szakértőkből álló zsűrijét.  

A Mill Sense Air 2021-ben elnyerte a világhírű Red Dot Design Award díjat. Letisztult és elegáns, könnyen felismerhetőek ugyanazok a lekerekített sarkok és minimalista kifejezésmód, mint a Mill fűtőtestekben. Akár szabadon álló, sík felületen, akár falra akasztva, a Mill Sense Air természetesen illeszkedik bármely modern otthonba, zökkenőmentesen tájékoztatva Önt háztartása beltéri levegőminőségéről és klímájáról.

A Mill’s Patio Heater, CB2000FLOOR a vezető norvég műszaki magazin, a Tek.no által a legjobbnak ítélt tesztet kapta. Ez a hordozható kültéri fűtőberendezés ULG+ technológiával készült, amely kényelmes meleget biztosít lágy fényben, bárhol is legyen rá szüksége. A helyhez kötött és hasonló minőségű CB2000PLUSS szintén meleg ajánlást kapott.

A Mill 2019-ben elnyerte a rangos nemzetközi Red Dot Design Award díjat a Mill Convection WiFi fűtőberendezésért. A hagyományos ventilátoros fűtőtestek csendes alternatívája, felügyelet nélkül is biztonságosan működtethető, és a Mill App segítségével vezérelhető/programozható. A Mill társtulajdonosa és vezető tervezője, Philip Bryn-Haugland áll a fűtőberendezés egyedi és innovatív kialakítása mögött, amely ezt a megtisztelő elismerést eredményezte.

Contact

Mill International AS

Head Office
Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Importőr
Bravophone Kft.
1445 Budapest
Újvilág u. 50-52.
webshop@bravophone.com

Mill International AS
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
NORWAY

Bravophone Kft.
1145 Budapest
Újvilág u. 50-52.

webshop@bravophone.com